RecNews : Καταγράφουμε τα πάντα και σας τα δίνουμε στο πιάτο έγκυρα και έγκαιρα...

Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

0 Χρυσοχοϊδης: προσπάθεια καταπολέμησης της ακρίβειας

Θέματα του υπουργείου Περιφερειακής Ανάπτυξης ανέπτυξε ο αρμόδιος υπουργός Μιχάλης Χρυσοχοΐδης στη συνάντηση που είχε σήμερα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια.

Εξερχόμενος του Προεδρικού Μεγάρου, ο κ. Χρυσοχοϊδης στάθηκε στις πρωτοβουλίες της κυβέρνησης για τη μείωση των τιμών των προϊόντων, τονίζοντας ότι η προσπάθεια για τη μείωση των τιμών θα συνεχιστεί σε όλα τα πεδία της αγοράς, ώστε να ευνοηθούν και οι επιχειρήσεις αλλά και οι καταναλωτές.

"Θα είναι λάθος να δημιουργηθούν μεγάλα χάσματα και διαχωρισμοί στην ελληνική κοινωνία. Έχουμε ανάγκη από κοινές προσπάθειες να επιδιώξουμε το κοινό συμφέρον για να υπάρξει κοινωνική ειρήνη", υπογράμμισε χαρακτηριστικά.

"Η προσπάθειά μας θα είναι διαρκής, να βρούμε που υπάρχει το κοινό συμφέρον σε όλες τις κοινωνικές ομάδες, ώστε να υπάρξει αλληλεγγύη από τη μια πλευρά και από την άλλη πλευρά να υπηρετηθούν τα συμφέροντα των κοινωνικών ομάδων" πρόσθεσε.

Ερωτηθείς σχετικά, ο κ. Χρυσοχοΐδης ανάφερε ότι η κυβέρνηση προσπαθεί για να μειωθεί η ακρίβεια που κυριαρχούσε όλα αυτά χρόνια στην αγορά.

Νωρίτερα, όπως είπε, στο υπουργικό συμβούλιο αποφασίστηκε να προχωρήσουν τα νομοσχέδια που αφορούν την ανάπτυξη της χώρας, ο νέος επενδυτικός, ο νόμος για το νέο ταμείο επιχειρηματικότητας και ανάπτυξης, ο νόμος για την απλοποίηση των διαδικασίων και ο νόμος για τον ανταγωνισμό.

Newsbomb.gr
To Recnews ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ την αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου με οποιονδήποτε τρόπο.Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.Σε περίπτωση αναδημοσίευσης κείμενου του υποχρεωτική αναφορά του Recnews με ενεργό link.